Polițiștii doljeni au desfășurat o percheziție, sâmbătă, în comuna Breasta la locuința bărbatului care, noaptea trecută, a tras cu arma în Craiova, dupa o șicanare în trafic, rănind un tânăr.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru,a declarat că în cursul acestei zile polițiștii doljeni au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Breasta, persoană bănuită că ar fi tras cu arma în noaptea de vineri spre sâmbătă, rănind în antebraț un tânăr de 25 de ani.

„Întrucât cel în cauză se sustrage cercetărilor, polițiștii continuă activitățile investigative, în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a acestuia. De asemenea, în baza probatoriului administrat de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în cauza respectivă a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și linistii publice”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că dosarul cauzei a fost înaintat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă în llips a bărbatului în vârstă de 32 de ani.

Articolul precedentProiect inedit al Universității din Craiova. Zeci de liceeni, instruiți să acționeze pentru un mediu sănătos
Articolul următorVIDEO. Bărbatul care a tras cu pistolul în Craiova, după o șicanare în trafic, prins când încerca să fugă din țară