Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a lovit un polițist, evenimentul având loc vineri chiar în secția de poliție.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, bărbatul a ajuns în secție pentru a reclama faptul că nu i s-au mai oferit băuturi alcoolice într-unul dintre localurile publice din Craiova.

„La data de 26 octombrie, la sediul Secției 2 Politie Craiova s-a prezentat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, aflat în stare de ebrietate, care a sesizat faptul că personalul unei unități de alimentație publică refuză să îl mai servească cu băuturi alcoolice. În timp ce se afla în secție, bărbatul a început să adreseze injurii polițiștilor și să aibă un comportament agresiv, fapt pentru care acesta a fost imobilizat. Polițiștii au încercat să discute cu cel în cauză pentru a-l calma, însă acesta a continuat să adreseze injurii și să amenințe. La un moment dat bărbatul s-a ridicat de pe scaun și a lovit cu piciorul, în zona abdominală unul dintre polițiști”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că polițistul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetările fiind efectuate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Articolul precedentAlbanezii au statuie în Bănie. Bustul eroului național al Albaniei, în parcul din cartierul Rovine
Articolul următorAccident cu două victime, la Ișalnița