O femeie în vârstă de 71 de ani, din Moțăței, a murit, duminică seara, după ce a fost lovită de un autoturism, în localitatea Mofleni, ea traversând printr-un loc nepermis și fără să se asigure. Șoferul mașinii a fost la un pas sa fie linșat de rudele femeii, ajungând la spital înjunghiat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că victima a traversat strada fără să se asigure și prin loc nepermis.
„Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Vârvoru de Jos, conducea un autoturism pe strada Banu Stepan și a accidentat mortal o femeie în vârstă de 71 de ani, din Moțăței, care traversa fără să se asigure și prin loc nepermis. Șoferul nu consumase alcool”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.
La spital a ajuns și șoferul mașinii, care a fost înjunghiat rudele victimei.
„Pietonul, o femeie de aproximativ 69 ani, a decedat. În autoturism se aflau două persoane, care la sosirea echipajului de pompieri erau în afara autovehicului, o femeie și un bărbat. Barbatul în vârstă de aproximativ  40 ani a fost transportat la spital cu o plagă înjunghiată la nivelul umărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.
În urma evenimentului, polițiștii au deschis două dosare penale, unul pentru ucidere din culpă, pe numele șoferului, și altul pentru lovire și alte violențe, pentru aparținătorul victimei care a dat cu cuțitul.
Articolul precedentCăutat de scafandri în râul Olt. Era cu animalele la păscut și s-a gândit să facă o baie (VIDEO)
Articolul următorScafandrii au reluat căutările bărbatului înecat în râul Olt