Un microbuz în care se aflau 17 adolescenţi a fost tamponat, joi, de un TIR, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a afirmat că în urma impactului, o persoană a fost rănită uşor.

„Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 7, în Călimaneşti. Un microbuz cu 17 copii a fost tamponat uşor de un TIR în partea spate. A rezultat o singură victimă neîcarcerată. Intervine SMURD Brezoi şi Serviciul de Ambulanţă”, a afirmat reprezentantul ISU.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a afirmat că în microbuz se aflau tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani. Atât microbuzul, cât şi TIR-ul au ieşit de pe partea carosabilă şi aşteaptă într-o benzinărie venirea poliţiştilor, care urmează să deschidă un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

„Pe DN 7, Călimăneşti, un autotir, ce se deplasa pe direcția Sibiu – Râmnicu Vâlcea, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers faţă de un microbuz, ce circula regulamentar în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unuia dintre  pasageri. Traficul se desfășoară normal“, a afirmat Sandra Dăscălete.

Articolul precedentO comună din Olt fără apă, după ce un copac căzut peste liniile de înaltă tensiune de la un front de captare
Articolul următor14 localităţi din Vâlcea, fără energie electrică din cauza furtunii de seara trecută