Doi tineri, în vârstă de 17 și respectiv 19 ani, din Craiova, au fost reținuți, miercuri, după ce au fost implicați într-un conflict spontan desfășurat în fața unui local de pe strada Unirii din Craiova, cei doi lovind cu un cuțit un alt tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Vela. Doljenii au fost prinși în timp ce voiau să părăsească țara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, altercația a avut loc la finele săptămânii trecute, victima ajungând la spital. În tot acest timp polițiștii au făcut cercetări pentru a da de urma suspecților.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că, în timp ce se afla în faţa unui local de alimentaţie publică din Craiova, un tânăr de 18 ani, din comuna Vela, a fost lovit cu un obiect înţepător, de către o persoană necunoscută. Persoana vătămată a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, poliţiştii demarând cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe. Ulterior, în urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova, a rezultat faptul că la săvârşirea agresiunii ar fi participat doi tineri, unul de 17 ani şi unul de 19 ani, ambii fiind din Craiova”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că poliţiştii au solicitat consemnul la frontiera de stat a României și astfel, în noaptea de marţi spre miercuri, persoanele în cauză au fost identificate şi reţinute într-un punct de trecere a frontierei, din judeţul Arad.

„La nivelul IPJ Dolj s-a constituit o escortă formată din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, care i-a adus pe cei doi la sediul secţiei, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au dispus reţinerea, pentru o perioada de 24 de ore, faţă de cele două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a conchis reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentO femeie care traversa neregulamentar, lovită mortal de un autoturism în Craiova – VIDEO
Articolul următorConflictul dintre Colegiul Odobleja și Liceul Voltaire continuă. Ore de curs de 30 de minute, ilegalitate neagreată de Inspectorat