Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, noaptea trecută, după ce aflându-se în interiorul unei stații PECO, a fost rănit de un autoturism care a fost proiectat în interiorul clădirii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul a fost provocat de un tânăr în vârstă de 19 ani care a intrat în stație pentru a alimenta însă a lovit două mașini parcate, pe un dintre ele proiectând-o în cladire.

„În această noapte, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe Calea Severinului, a pătruns în interiorul unei stații PECO, pentru a alimenta. Întrucât nu a adaptat viteza, cel în cauză a pierdut controlul autoturismului și a lovit alte două mașini care erau parcate regulamentar, una dintre acestea fiind proiectată în interiorul clădirii. O singură persoană a fost rănită, un bărbat în vârstă de 38 de ani, care se afla în interiorul unității la momentul producerii evenimentului”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, a mai spus Grădinaru.

Articolul precedentEugen Georgescu a obținut postul de director al Spitalului Județean de Urgență Craiova
Articolul următorAtenţie, şoferi! Doljul se află sub cod galben de ceaţă până la ora 11.00