Aproximativ 120 de preşedinţi ai secţiilor de votare pentru Referendumul care se vor desfăşura în judeţul Dolj, pe 6 şi 7 octombrie, au cerut înlocuirea din funcţie, invocând motive personale.

Potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral de Circumscriţie Judeţeană (BEJ) Dolj, persoanele care au fost desemnate să conducă secţiile de votare, în urma unei trageri la sorţi, desfăşurate săptămâna trecută, au început să trimită aceste solicitări începând de luni.

„Sunt foarte multe cereri primite. Situaţia se modifică de la o oră la alta şi aşteptăm să facem completarea până la finelea cestei zile. Unele cereri le-am trimis deja către Tribunal Dolj, altele urmează a fi transmise. Cererile vin şi pe mail şi pe fax şi de aceea este greu să centralizezi”, a spus un reprezentant al Biroului  Electoral de Circumscriţie Judeţeană (BEJ) Dolj.

La rândul lor, reprezentanţii Tribunalului Dolj au precizat că marţi, la ora 11.00 erau centralizate nu mai puţin de 102 cereri. Până la ora 13.30 au mai fost primite aproximativ 15 solicitări, motivele invocate de către cei care renunţă la funcţie fiind personale.

Articolul precedentŞofer suspectat că s-a urcat la volan, sub influenţa drogurilor, prins în trafic de către poliţiştii din Craiova
Articolul următorPrimăria Craiova vrea mai multe locuri de parcare cu plată. Cetăţenii aşteptaţi la dezbatere publică