Creatoarea de rochii de mireasă Natalia Vasiliev a confirmat, miercuri, printr-o postare pe contul său de Facebook că fostul său soţ, Marius Popa, şi-a pus capăt zilelor.

Natalia Vasiliev a vorbit despre ceea ce a însemnat fostul soţ pentru ea.

„Cu șocul și tristețea cea mai profundă, declar ca adevărată moartea fostului meu soț și partener Marius Popa. Marius a fost pentru mine și pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit o figură mai mare decât viața, un antreprenor talentat și un tată dedicat. Rog presa să ne respecte dreptul la intimitate și la viață privată în aceste momente dureroase!“, a transmis creatoarea de modă.

Marius Popa, în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost găsit spânzurat de scările interioare ale casei pe care familia o are la Cârcea.

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Dolj a intervenit, însă medicii doar au confirmat decesul.

„Polițiștii doljeni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în comuna Cârcea, un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care locuia în Cârcea, acesta fiind găsit spânzurat în locuința sa. La fața locului au fost prezente și echipaje medicale, însă, din păcate a fost constatat decesul. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa și efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele producerii evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentAngajat al unei primării din Dolj, în stare de incompatibilitate. Avea o firmă în legătură directă cu primăria
Articolul următorProduse preparate cu ingrediente contrafăcute, în patiseriile și magazinele din incinta școlilor craiovene. Ce mănâncă, în realitate, elevii care cumpără plăcinte, pizza sau prăjituri