Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Craiova, că de vină pentru lipsurile în domeniul infrastructurii din România este implicarea „statului paralel”, menționând că angajaților din domeniul transporturilor le-a fost „teamă” să semneze documente și de aceea se înregistrează întârzieri.

Ministrul Răzvan Cuc a spus că nu mai admite, în cadrul Ministerului, să i se mai spună „că nu se poate” și că dacă este nevoie, în anumite situații, se va impune și modificarea legislativă, totul pentru a nu se mai înregistra întârzieri petru realizarea obiectivelor în infrastructură.

„A existat tot timpul teroare. Eu le-am cerut angajaţilor din servicii, din companii să dea dovadă de mai mult curaj în abordarea problemelor, să nu se lase intimidaţi de ceea ce vedeau pe la televizor: plimbări pe la DNA, arestări dimineaţa. În contextul acesta, mulţi oameni au spus că nu vor să facă act adiţional la contract, că s-ar putea interpreta, în condiţiile în care pe noi ne-ar fi ajutat să deblocăm un proiect sau să mergem mai departe, şi era un lucru legal, dar le era frică să semneze. Atunci, să facem lucrurile mult mai clare, să nu le fie frică să semneze, pentru că răbdarea tuturor, inclusiv a mea ca ministru, a ajuns undeva la limita normalităţii. Nu mai suport să îmi spună nimeni că nu se poate. Dacă nu poate să spună de ce nu se poate. Dacă există o constrângere legislativă, modificăm legea”, a spus Cuc.

Articolul precedentUn craiovean a scăpat cu viaţă, ca prin minune, dintr-un grav accident rutier
Articolul următorFabrica de mașini de la Craiova cere, din nou, investiții în infrastructura rutieră