Locuința unei familii din Craiova a fost atacată cu cockteiluri Molotov, în noaptea de joi spre vineri, agresorii crezând că procedând astfel îi vor determina pe proprietari să își plătească o datorie de 30.000 de lei. 

Necazul familiei craiovene a început luna trecută, când un tânăr de 18 ani a mers într-un bar din localitate și a fost convins de mai mulți bărbați să joace poker cu ei, deşi acesta nu avea bani.

În fiecare zi, din acel moment, băiatul era sunat și i se spunea că este dator 30.000 de lei.

Bunicului lui Ionuț a spus că mai mulți indivizi ar fi venit peste ei acasă și i-ar fi amenințat că, dacă nu le dau cei 30.000 lei pe care băiatul i-ar datora de la poker, toată familia va avea de suferit.

Peste câteva zile, casa le-a fost atacată cu două cockteiluri Molotov, poliția cercetând acest caz.

„La data de 4 decembrie, politiștii au fost sesizați de un bărbat din Craiova cu privire la faptul că mai mulți tineri au pătruns în curtea locuinței acestuia și l-au amenințat pe nepotul său cu acte de violență. În acest caz, politiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și violare de domiciliu. De asemenea, același bărbat a depus o sesizare la poliție cu privire la faptul că a găsit în curtea locuinței, dar și în interiorul acesteia, mai multe bucăți de sticlă în jurul cărora se observau urme de ardere. În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru distrugere”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Articolul precedentSute de articole de îmbrăcăminte contrafăcute, retrase de la vânzare. Doljeni care s-au ales cu dosar penal
Articolul următorPrognoza meteo de weekend. Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată