Șase bărbați din județul Dolj au fost amendați după ce, în noaptea zilei de 13 aprilie, au fost prinși consumând diverse băuturi în fața unui bar din localitatea doljeană Coțofenii din Față.

Amendat a fost și administratorul unității economice, valoarea totală a sancțiunilor aplicate în acest caz fiind de 170.000 de lei.

„În noaptea de 13 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti, împreună cu un jandarm din cadrul IJJ Dolj, au depistat, în faţa unui bar dintr-o localitate doljeană, șase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 33 de ani, toţi din localitate, care consumau diverse băuturi. Având în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat amenzi persoanelor identificate, precum şi societăţii comerciale, valoarea totală a acestora fiind de 170.000 de lei”, informează reprezentanții Prefecturii Dolj.

Ieri, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 780 de persoane.

De asemenea, aproximativ 210 societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 330 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 864.000 de lei.

 

Articolul precedentMarcel Vela: „Cei care au terenuri, grădini, pot merge să desfășoare activități de întreținere”
Articolul următorCraiova: Au găsit două portofele pe stradă și le-au dus la Poliție