dig

Copaci puși la pământ, un balcon desprins, străzi acoperite de un strat generos de zăpadă, circulație blocată la Pielești după ce un tir a derapat, aceasta este situația din Craiova și din județul Dolj, vineri seara, ninsoarea și vântul puternic cauzând-o.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, în cazul copacilor căzuți pe carosabil, în Craiova, nu au fost înregistrate pagube materiale.

Referitor la balconul care a fost desprins din cauza vântului puternic, acesta era confecționat din lemn, fiind foarte vechi. Nici în acest caz nu au fost înregistrate pagube, au transmis reprezentanții ISU Dolj.

În ceea ce privește străzile din Craiova, șoferii acuză faptul că inclusiv pe arterele principale se circula greu, semn că nu se acționează cu niciun utilaj.

Nici în județ situația nu este una mai bună, viscolul fiind marea problemă a șoferilor întrucât vizibilitatea este redusă.

În zona localității Pielești, a fost circulația blocată aproximativ 30 de minute după ce un tir a derapat într-o curbă, potrivit IPJ Dolj, nefiind înregistrate victime.

Pentru județul Dolj, cdul galben de vânt puternic a fost prelungit până sâmbătă dimineața la ora 5.00.

mde

 

Articolul precedentȘofer din Craiova, în stare gravă la spital. Acesta nu s-a asigurat la ieșirea dintr-un PECO provocând un accident
Articolul următorDouă persoane rănite într-un accident, pe un drum național din Dolj – FOTO