Un agent de pază de la Spitalul Județean de Urgență Craiova a fost bătut, duminică seara, de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Craiova, aparținătorul unui pacient minor.

Potrivit agentului de pază, bărbatul a devenit violent cu medicul și asistenta în momentul în care i s-a explicat că nu poate intra într-un salon unde se afla fiul său și soția. Atunci a intervenit el, moment în care aparținătorul a devenit și mai violent, lovindu-l cu pumnii în față.

„Totul a început când un aparținător de la Spitalul Nr. 1 Craiova  a venit cu un copil bolnav. Copilul respectiv cu mămică au ajuns la Pediatrie, iar tatăl copilului a agresat-o verbal pe doctorița respectivă și asistenta de acolo. Eu am ajuns la locul faptei și l-am rugat frumos să se calmeze. Când l-am dus în sala de așteptare, s-a întors brusc și mi-a dat un pumn în față și când a vrut sa mi-l dea pe al doilea am reușit să mă feresc. M-a lovit însă a treia oară și am ajuns la Resuscitare în cadrul UPU. Am nasul spart, ochiul umflat. Am fost la Medicină Legală și voi depune și plângere”, a povestit tânărul care a dorit să rămână anonim.

Poliția a ajuns la spital, fiind deschis dosar penal pe numele agresorului, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe

„În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 2 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un agent de pază al unui spital din Craiova a fost lovit în zona capului de un bărbat. Ajungând la fața locului, polițiștii au identificat persoanele implicate, un bărbat de 42 de ani, din Craiova, care, întrucât nu ar fi fost lăsat să intre în salonul unde se afla familia sa, ar fi lovit cu mâna, in zona capului, un tânăr de 21 de ani, din Craiova, agent de pază”, a declarat purtătorul de cuvânta l IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Cercetările vor continua în acest caz și în funcție de rezultat vor fi luate măsuri.