Evenimentul s-a produs în noaptea de 9 spre 10 septembrie. Un elev în vârstă de 16 ani a luat mașina părinților și a plecat la plimbare împreună cu doi prieteni, în vârstă de 15 ani, respectiv 16 ani. La un moment dat, un polițist i-a făcut semn minorului să oprească, însă acesta a accelerat.

Incidentul a avut loc în noaptea de 9/10 septembrie, imediat după miezul nopţii, potrivit adevarul.ro

Un echipaj de poliţie a vrut să oprească un autoturism care se deplasa pe o stradă din Craiova, dar şoferul a accelerat şi a fugit.

La volan se afla un adolescent, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a la Liceul Gheorghe Chiţu din Craiova. Prietenii care erau cu el în maşină, în vârstă de 15, respectiv, 16 ani, sunt şi ei elevi în clasele a VIII-a şi a X-a la alte două licee din Craiova.  

Minorii erau live pe facebook în timp ce erau urmăriţi de poliţişti. Imaginile arată  cum au vrut să scape de poliţiştii care-i urmăreau cu sirenele pornite. „Trei maşini de poliţie după noi, să moară viaţa mea!”, a strigat tânărul care se afla în dreapta şoferului. „Frână dreapta… băi, băi, giratoriu… frâna dreapta repede…şi bagă printre blocuri, fă ceva. Mamă, ne urmăreşte poliţia”, strigau copiii.  

La un moment dat, şoferul a tras de volan, iar prietenul din dreapta a spus speriat: „Băi, nu mai face de astea”. „Păi, eu crezi că am vrut?”, a răspuns panicat „șoferul”. La scurt timp, adolescentul a pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină care era parcată pe stradă.

 

Articolul precedentProfesorii care au comorbidităţi pot opta să predea online
Articolul următorBilanț coronavirus 12 septembrie: 1311 cazuri noi și 27 de decese