Acoperișul unei stații Peco din Râmnicu Vâlcea a fost doborât de furtună, miercuri seara, peste mai multe autoturisme, în timp ce o conductă de gaze care alimenta un bloc din localitate a fost avariată.
Purtătorul de cuvânt al IPJ, Vâlcea Sandra Dăscălete, a declarat că două pasaje din Râmnicu Vâlcea au fost inundate, în timp ce mai mulți copaci au fost doborâți de furtună, la Ostroveni.
Totodată, un acoperiș al unei stații Peco a fost doborât peste mașini, iar o conductă de gaze a fost avariată

„În Râmnicu Vâlcea, pasajele Dacia si Matei Basarab sunt inundate. Tot aici acoperișul unei stații Peco OMV a căzut pe mai multe autoturisme. Șase copaci sunt căzuți în Ostroveni, nu sunt străzi blocate. De asemenea, pe strada Cerna, din Ramnicu Vâlcea,  o conductă de gaze a fost avariată. S-a oprit alimentarea, nu există pericol”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Ea a adăugat că au fost anunțați reprezentanții distribuitorului de gaze și au intervenit ISU și Poliția Râmnicu Vâlcea.
Articolul precedentPersoană prinsă de viitură, în comuna Arcani. Pe Defileul Jiului au avut loc căderi de pietre
Articolul următorO comună din Olt fără apă, după ce un copac căzut peste liniile de înaltă tensiune de la un front de captare