O femeie a fost amendată cu o sută de lei, joi, după ce s-a luat la bătaie cu o profesoară, chiar la intarea în sediul Primăriei Craiova, conflictul dintre cele două femei consumându-se la finalul unei şedinţe a consiliului local în care s-a hotărât ca în spaţiul unui liceu din oraş să fie mutată o altă unitate de învăţământ.

Consiliul Local a hotărât să dea în adminsitrarea Liceului „Voltaire” din Craiova un spaţiu al Liceului „Ştefan Odobleja”, doar că reprezentanţii acestei unităţi de învăţământ din urmă nu sunt de acord. Lucrurile au degenerat încă din timpul şedinţei consiliului local, când reprezentanţii celor două şcoli au vociferat şi gesticulat, fiind potoliţi de poliţiştii locali.

La ieşirea din sediul primăriei, mama unui elev de la Liceul „Voltaire” a agresat-o pe o profesoară de limbar română de la „Ştefan Odobleja”. Dascălul i-ar fi adresat injurii celelalte femei, caare a împins-o şi bruscat-o.

Femeile au fost potolite de poliţişti, iar mama elevului de la „Voltaire” a fost amendată cu 100 de lei pentru tulburarea linişitii şi ordinii publice.

 

Articolul precedentDoi tineri din Caracal, săltaţi de DIICOT şi arestaţi pentru trafic de droguri
Articolul următorDoi elevi din Craiova, eliminați la ultimă probă a bacalaureatului