Un autoturism a luat foc, luni dimineaţă, pe bulevardul Decebal, în cartierul craiovean Lăpuş, în apropierea mall-ului, imaginile cu incendiu fiind postate pe Facebook.

Focul a fost stins de angajaţi ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, care se aflau în zonă cu o cisternă de apă, şi de un echipaj de pompieri.

Autoturismul aparţine unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din Craiova. Acesta a văzut că iese fum de sub capotă şi a tras pe dreapta

„La ora 8.30, s-a primit un apel pe 112 de a interveni pe bulevardul Decebal pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. La fața locului a fost trimisă o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Din discuțiile cu cel ce conducea autoturismul, a relatat că imediat ce a plecat de la semafor a văzut că iese fum de sub capotă. A oprit autoturismul, au coborât din el şi a sunat la 112. În urma incendiului, a ars autoturismul în proporție de 80%. Nu au fost victime. Cauza, scurtcircuit electric“, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

sursa video: Costi Tărăbuţă/Eşti din Craiova dacă…

 

Articolul precedentFOTO. Zeci de baraje de neutralizare a biodieselului, după accidentul de la Cârcea
Articolul următorVIDEO. 25 de migranţi irakieni şi turci, printre care şi copii, prinşi la Vama Calafat, ascunşi într-un microbuz