Un copil în vârstă de nouă ani din comuna Braloștița a fost găsit înecat, sâmbătă seara, în râul Jiu, în apropierea orașului Filiași, iar fratele său și un alt băiat sunt căutați în continuare de polițiști și localnici.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că băiatul a fost găsit de un localnic, care a chemat poliția. Acesta plecase, sâmbătă după-amiază, la scăldat în râul Jiu, în zona Răcari, însoțit de fratele sau în vârstă de 14 ani și de încă un băiat.
Mama celor doi a intrat în panică atunci când băieții nu s-au mai întors acasă, deși se înserase. Băiatul in vârstă de nouă ani a fost găsit de un localnic.

„Un minor in vârstă de 9 ani din Braloștița a fost găsit înecat în Jiu, în zona Filiași. Ar fi plecat cu alți 2 minori, fratele în vârstă de 14 ani ani și încă un băiat. Ceilalți doi sunt căutați în prezent de polițiști și localnici”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

La ora transmiterii acestei știri, ceilalți doi băieți sunt căutați de autorități și de localnici.
„Nu se știe dacă ceilalți 2 minori s-au înecat și ei”, a mai declarat Grădinaru.
Articolul precedentCondamnat la închisoare în Dosarul „CET Govora“, Dan Şova rămâne fără titlul de cetăţean de onoare al unui oraş din Olt
Articolul următorCopilul în vârstă de 14 ani din Braloștița, căutat de scafandri în Jiu