Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Craiova, care nu are permis de conducere, este căutat de polițiștii craioveni, după ce, vineri seara a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj de la Rutieră, a fost urmărit în trafic și la un moment dat, pe una dintre străzi a abandonat mașina și a reușit să fugă. 

Potrivit IPJ Dolj, în mașină a mai fost găsit și un copil în vârstă de 11 ani care nu este fiul celui care conducea autoturismul.

„Polițiștii Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Brestei. Întrucât conducătorul nu a oprit, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, până pe strada Țărăncuței, unde acesta a abandonat autoturismul și a fugit. Un minor de 11 ani, din Craiova, pasager în autoturism a fost depistat de polițiști”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Polițiștii desfășoară activități în vederea depistării persoanei care se afla la volan.

Din primele date se pare ca ar fi vorba despre un barbat de 30 de ani, din Craiova, care nu are dreptul de a conduce autovehicule, mai spun reprezentanții IPJ Dolj.

Articolul precedentIncendiu izbucnit la o casă din Craiova
Articolul următorDetalii despre situația în care se află Italia, unde sunt peste 1.200.000 de români