Începând de astăzi și până pe data de 25 Iulie, SCM Craiova va efectua un stagiu de pregătire centralizată in Grecia, în localitatea Drama.

Timp de 10 zile, lotul antrenat de Burcea George Bogdan va efectua antrenamente fizico, tehnico și tactice, și doar două partide de pregătire cu echipe locale.

Potrivit site-ului oficial al clubului craiovean, în decursul acestei săptămâni este așteptată să se alăture echipei și Lamprini Tsakalou, Andrea Seric făcând joncțiunea cu echipa weekend-ul trecut.

SCM Craiova se numără printre cele opt echipe care vor lupta, în perioada 7-9 septembrie, pentru ultimele două locuri în Grupele Ligii.

SCM Craiova, vicecampioana României, va juca, în premieră, în Liga Campionilor la handbal feminin. Federaţia Europeană de Handbal a anunţat, luni, cele 22 de echipe care vor evolua în sezonul 2018/2019 în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din handbalul feminin.

Articolul precedentAccident între două TIR-uri, în Olt. Şoferul unuia dintre autocamioane a rămas blocat în cabină (FOTO&VIDEO)
Articolul următorO tânără a murit la Craiova într-un accident provocat de un şofer minor băut