Mai multe persoane au fost reţinute, în urma unor percheziţii desfăşurate de procurorii DIICOT Gorj în judeţele Gorj, Dolj şi Argeş, într-un dosar privind vânzarea de produse cu efecte psihoactive.

12 percheziţii au fost desfăşurate de polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Gorj, împreună cu un procuror DIICOT – BT Gorj, în județele: Gorj (10), Dolj (1)și Argeș(1).

Anchetatorii susţin că, în perioada ianuarie-iunie 2020, pe raza județului Gorj, ar fi fost constituit un grup infracțional  prin intermediul căruia ar fi fost efectuate operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

23 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT Gorj și SCCO Gorj, iar 7 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Tribunalului Gorj, cu propuneri legale.

„În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe pungi ce conțineau materie vegetală cu miros specific, 5 cântare folosite la porționarea masei vegetale, 2 stick-uri de memorie, o râșniță de mărunțit şi 23 de terminale mobile”, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Gorj.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor specializați în combaterea criminalităţii organizate din Dolj, Mehedinți și Argeș.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul IPJ Gorj, Biroului Operațiuni Speciale Gorj, IJJ Gorj și IJJ Dolj.

 

Articolul precedentAccident GRAV în Dolj: Trei autoturisme cu şapte persoane, implicate
Articolul următorVIDEO. Accident cu autospeciala de poliţie. Un agent din Dolj a intrat într-un zid