Prorectorul Universității Rochester, profesorul Duncan More, va ajunge la Craiova, marți, la Universitatea din Bănie, unde le va prezenta studenților, antreprenorilor locali și finanțatorilor zonali, despre ecosistemul antreprenorial din Rochester.  

Evenimentul este programat pentru ora 9.30, potrivit unui comunicat de presă remis de Universitatea din Craiova.

„În Sala 420 a Universității din Craiova va fi susținut workshopul <<Entrepreneurship Good Practices>>. Invitat este profesorul Duncan More, Prorector al Universităţii Rochester, NY, care va vorbi despre <<Ecosistemul antreprenorial din Rochester, New York. Bune practici>>”, au transmis reprezentanții Univiersității din Craiova.

La eveniment vor participa şi antreprenori, autorităţi locale, reprezentanţi ai Camerei de comerţ și finanțatori.

Profesorul Duncan T. Moore are o carieră și o vastă experiență de 40 de ani în domeniile științei și tehnologiei academice, de cercetare, de afaceri și guvernamentale. De la data aderării la Universitatea din Rochester (SUA) în 1974, a fost cercetătorul principal în materie de granturi și contracte.

 

Articolul precedentTineri doljeni, accidentați pe DN 55 între Murta și Dobrești
Articolul următorLiderul ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă, după rezultatul obținut la alegeri: „ALDE Dolj înțelege să învețe repede lecția”