Ian Pearson, președintele Ford România, a primit asigurări de la ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că lucrările la Drumul Expres Craiova-Pitești vor demara în septembrie.

Ian Pearson s-a întâlnit cu ministrul Cuc, miercuri, acesta din urmă menționând că lucrările vor începe cu centura Balșului și, din noiembrie, intră în lucru primul tronson, însemnând traversarea teritoriile administrative ale localităților Craiova, Ghercești, Pielești și Robănești.

„Ieri, am avut o întâlnire bună  în București cu ministrul Cuc și echipa sa, cu privire la statutul drumului expres Craiova-Pitesti și pe proiectele cheie de infrastructură feroviară. Ministrul și echipa sa sunt angajate să livreze toate proiectele în conformitate cu datele de finalizare planificate. Am fost asigurat, în ședință, că primele faze ale muncii de construcție a drumului expres vor începe în septembrie, cu drumul de lângă Balș și în noiembrie, cu lotul 1. Aştept cu nerăbdare următoarea sesiune de actualizare cu ministrul pentru proiecte cheie”, a scris președintele Ford, pe pagina sa de Facebook.

Ian Pearson a spus, tot într-o postare pe Facebook, că va urmări demersurile în ceea ce privește acest drum expres, cunoscută fiind necesitatea unei bune legături, din punct de vedere a infrastructurii rutiere, a municipiului Craiova cu Bucureștiul.