O anchetă a fost deschisă de către polițiștii din Craiova după ce, vineri după–amiază, au fost sesizați că o persoană cu fața acoperită, sub amenințarea unui obiect care părea a fi pistol, a intrat într-o agenție bancară din municpiu reușind să fure o sumă de bani din casierie.

Potrivit reprezentantului IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, în sediul respectiv erau doar două angajate ale băncii, acestea nepățind nimic.

„Azi, în jurul orei 14.30,  am fost sesizați cu privire la faptul că intr-o agenție bancară, din Craiova, a pătruns o persoană cu fața acoperită, care, sub amenințarea unui obiect ce părea a fi pistol, și-a însușit o sumă de bani, din casierie, după care a dispărut într-o direcție necunoscută. În agenție se aflau doar două angajate, nu au fost exercitate alte acte de violență. Polițiștii efectuează cercdetări și au fost demarate verificări pentru identificarea persoanei în cauză”, a declarat Grădinaru.

Din primele informații, se pare că suspectul ar fi furat 20.000 de lei din casieria unității, sucursala fiind a Băncii BRD, în zona Pieței Centrale din Craiova.

Articolul precedent„Forumul Industriei Auto 2019”, la Craiova. Peste 300 de persoane din țară și de peste hotare vor participa la eveniment
Articolul următorPeste 900 de gospodării din Dolj, fără curent electric