Un workshop dedicat antreprenoriatului, organizat de Centrul de carieră și recrutare Ro-Bg, va avea loc marți, la Universitatea din Craiova, pe lângă oferirea informațiilor teoretice urmând a fi analizate și modele de afaceri.

Potrivit reprezentanților Universității din Craiova, participanții vor afla ce presupune a fi un antreprenor bun și cum se pot dezvolta profesional cei care aleg acest drum.

„Cristian Belgun va susţine conferinţa <<Antreprenoriatul, o cale de dezvoltare personală şi profesională>>. Ce înseamnă să fii antreprenor, ce calităţi are, ce calităţi dezvoltă, de calităţi sunt necesare pentru un antreprenor de succes. În partea a doua, vor fi prezentate etapele de înfiinţare a unei afaceri şi, bineînţeles, vor fi analizate modele de succes în afaceri~, au transmis organizatorii.

Proiectul fost implementat de Universitatea din Craiova, lider şi iniţiator al programului, în parteneriat cu Regional Development Foundation și Academia de Științe Economice D.A. Tsenov în perioada mai 2017- aprilie 2019 și a fost finanțat prin intermediul programului INTEREG V-A România-Bulgaria, axa prioritară 4.

Datorită acestui proiect, au fost dotate trei laboratoare pentru cursuri postuniversitare în domeniile: Acustică şi Audiologie, Optică și Optometrie, Radioterapiei şi imagistică (vz. foto), au fost organizate două târguri de oferte de muncă (prevăzut 400 participanți, realizat 521, prevăzut 10 angajatori, realizat 20), s-a dezvoltat Centrul de carieră și recrutare Ro-Bg, unde 1000 de persoane au beneficiat de consiliere profesională, s-au organizat 13 cursuri profesionale, patru vizite de studiu ale grupului țintă la unități economice din Bulgaria (două la Vidin și Kozloduy, două la Svishtov), trei conferințe profesionale, colaborarea cu 10 companii private, trei ONG-uri, precum şi cu Camera de Comerț și Industrie Dolj.

Articolul precedentMotociclistul din Craiova, rănit în accident, transferat la un spital din Capitală
Articolul următorFirme și transportatori din Filiași, amendați de polițiști