O tânără din Craiova, în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Velovan” Craiova, a fost găsită spânzurată, miercuri, în apartamentul unde aceasta locuia. 

Potrivit IPJ Dolj, fata locuia doar cu mama, aceasta fiind cea care a cerut ajutor pentru a intra în casă întrucât, când s-a întors de la serviciu, ușa era închisă prin interior.

Tânăra nu lăsat niciun bilet în care să spună motivul deciziei sale și niciun alt mesaj.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a fost găsită spânzurată în apartamentul unde aceasta locuia. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba despre o tânără de 18 ani, din Craiova. Tânăra locuia doar cu mama. Mama acesteia a lipsit de la domiciliu mai multe ore, fiind la muncă, iar când a revenit a constatat că usa era închisa pe interior. Ulterior s-a pătruns în apartament constatându-se ca tanara era spanzurată de una dintre usile apartamentului. Nu a fost gasit bilet sau alt tip de mesaj”, informează reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Totodată, în acest caz se va face și o expertiză medico-legale.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Lia Olguța Vasilescu, karatista iute la mânie. Arestată preventiv pentru mai multe infracțiuni
Articolul următorBărbat căutat de scafandri în râul Jiu