Un adolescent în vârstă de 14 ani, din Craiova, este căutat de poliţişti după ce, luni după-amiază, l-a înjunghiat pe un alt băiat. Incidentul s-a petrecut în zona Sălii Polivalente din Bănie.

Potrivit poliţiştilor, băiatul ar fost înjughiat în umărul stâng. Victima a ajuns la spital.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele cercetări, au stabilit ca minorul, în această după-amiază, în timp ce se afla în zona sălii polivalente, din Craiova, ar fi fost înțepat, în zona omoplatului stang cu un obiect tăietor-înțepător, de către un alt minor, tot de 14 ani, din Craiova, care ulterior a părăsit zona, plecând într-o direcție necunoscută. Minorului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Dolj.

Poliţiştii îl caută pe autor.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate, pentru depistarea persoanei banuite de comiterea faptei, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, mai arată IPJ.

Sursa: Realitatea de Dolj