Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost ucis și mai multe persoane au ajuns la spital, noaptea trecută, în urma unui scandal izbucnit în trafic, pe o stradă din comuna doljeană Unirea. 

Potrivit IPJ Dolj, altercația a pornit între două grupuri de câte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din Unirea, acestea folosind săbii și topoare în timpul scandalului. Între aceștia exista un conflict mai vechi, fiind și motivul bătăii de noaptea trecută.

Din cauza rănilor suferite, mai multe persoane au fost duse la spital, un bărbat în vârstă de 57 de ani murind în drum spre unitatea sanitară.

„În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani, a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

De asemenea, un tânăr de 22 de ani, depusese înainte cu puţin timp de izbucnirea conflictului o plângere pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, împotriva unui bărbat de 30 de ani, ambii fiind implicaţi în altercaţie.

„În cauză, cercetările sunt continuate în vederea lămuririi stării de fapt şi a tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în această altercaţie, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane”, mai spune reprezentanta IPJ Dolj.

Articolul precedentDolj: 265 de doljeni cu COVID-19. Se fac mai multe teste, începând de ieri
Articolul următorPeste 300 de locuri de muncă disponibile în județul Dolj