Deputatul PNL de Dolj Ionuţ Stroe consideră că reprezentanţii Primăriei Craiova ar trebui să ia măsuri urgente în privinţa gazonului de pe stadionul din Bănie, punctând, pe pagina sa de Facebook, faptul că la ora actuală, arena nu numai că nu permite derularea în bune condiţii a unui meci de fotbal, riscul accidentelor pe teren fiind destul de mare.  

Stroe este de părere că autorităţile ar trebui, în primul rând, să stabilească cine se face vinovat de actuala situaţie. Dacă este vina constructorului, acesta trebuie să schimbe gazonul sau să vină cu o altă soluţie, dacă este a administratorului(RAADPFL Craiova), ar trebui reziliat contractul, consideră deputatul PNL.

„E prea mult! 2 ani de la inaugurarea stadionului și starea gazonului e la fel: dezastruoasă. Nu numai că nu putem evolua așa cum ne-am dori, dar jucătorii riscă și accidentări grave! Mare mare păcat de investiția de 55 de milioane de euro. Nu înțeleg de ce primăria doarme și nu ia taurul de coarne: dacă responsabilitatea e a constructorului, să-i execute garanția și să schimbe gazonul sau să le solicite remedierea urgentă, daca e vorba de incompetenta administratorului gazonului, să-i impute asta şi să rezilieze urgent contractul RAADPFL-ului și „specialiștilor lui pește prăjit”, angajați la stadion care înțeleg că nici nu știu să folosească noua tehnologie de întreținere. Indiferent de situație, gazonul trebuie înlocuit. Efortul financiar e minim faţă de investiţia totală, faţă de investiția clubului în performanţă, faţă de fidelitatea şi dragostea pentru fotbal a unui întreg oraș. Treziți-vă până nu se pierd toate acestea!”, scrie Stroe pe pagina lui de Facebook.

Articolul precedentDirectorul APM Dolj, despre mirosul de la groapa de gunoi: „Depozitul de la Mofleni a avut o serie întreagă de probleme constatate de Garda de Mediu şi mă refer în special la mirosul pe care nu aveam cum să-l ignorăm”
Articolul următorDoi craioveni, reţinuţi pentru contrabandă de ţigări – FOTO