Peste 40.000 de social democrați din județul Dolj sunt așteptați la mitingul de precampanie care va avea loc vineri, la Craiova, toți ce prezenți urmând să se îmbrace în alb, după cum a anunțat liderul PSD Dolj și candidat la europarlamentare, Claudiu Manda.

Acesta a spus că municipiul Craiova dă startul acțiunilor de o asemenea amploare și că evenimente de acest fel vor mai fi organizate și în alte orașe din țară.

Legat de organizarea mitingului din Bănie, anunțat pentru vineri la ora 16.00, Manda a spus că celor 40.000 de participanți le vor fi prezentați candidații pentru alegerile europarlamentare. Liviu Dragnea, președinte PSD, va fi și el prezent la Craiova.

În funcție de discursuri și de numărul persoanelor care vor dori să vorbească, evenimentul va dura „o oră, o oră și ceva”, a mai spus Manda. Scena va fi amplasată chiar în centrul urbei, între Primăria Craiova și Universitatea din Craiova.

„Sunt multe organizații județene care doresc să organizeze un astfel de miting. Cel de la Craiova este primul. O să fie foarte mulți candidați la europarlamentare pe care îi vom prezenta. Toți vom fi îmbrăcați în alb. Am văzut la mitingul celor de la PNL că spuneau că vor câștiga și Oltenia. Acum , o să vadă și craiovenii și doljenii, că în comparație cu cei 2.500 de participanți la mitingul PNL, din toată Oltenia la ei, la noi o să fie, doar din Dolj, 40.000 de oameni. Avem confirmări de la colegii din teritoriu și de aceea ne așteptăm la acest număr de persoane. Estimăm că va dura o oră, o oră și un pic, în funcție de cei care vor lua cuvântul și vor adresa mesajele noastre colegilor din județul Dolj. Nu este o luptă cu PNL, mai ales că în județul Dolj lumea știe ce au făcut sau mai degrabă ce nu au făcut aceștia, când au fost la guvernare”, a declarat Manda.

Articolul precedentS-a încheiat sezonul de furnizare a căldurii, în Craiova
Articolul următorDSV Dolj, despre problema cornurilor și a laptelui distribuite elevilor: „Intervenim pe tot ceea ce înseamnă probleme microbiologice, nu ce ține de calitate”