Primarul comunei Secu din județul Dolj a fost bătut, vineri, de către secretarul comunei, care este și președintele uneia dintre cele două secții de votare din localitate, reprezentanții PSD Dolj explicând într-un comunicat de presă că edilul a vrut să îl fotografieze pe secretar în timp ce făcea campanie electorală pentru PNL, acest lucru nemaifiindu-i permis atâta vreme cât a fost numit președintele secției de votare.

Potrivit comunicatului de presă remis de PSD Dolj, președintele uneia dintre cele două secții de votare din comuna Secu a fost văzut de nenumărate ori în ultimele zile făcând campanie electorală pentru PNL.

Situația a escaladat, vineri, când acesta l-a atacat cu pietre pe primarul localității, Victor Marian Dan.

„Noi i-am atras atenția după ce a fost desemnat președinte al secției de votare că nu are dreptul să facă campanie, dar el a continuat să meargă prin localitate cu un specimen de buletin de vot, arătându-le oamenilor să pună ștampila pe PNL. Am făcut sesizări la autoritățile competente, dar acest lucru nu l-a descurajat. Ieri, în jurul orei 13.00, i-am văzut din nou mașina parcată în fața casei unui cetățean și am oprit pentru a-i face poze, pentru că avea mașina plină de materiale electorale. N-am mai apucat pentru că individul a ieșit din curte și a început să mă lovească cu pietre.  Am sunat la 112, am depus o plângere și apoi am mers la spital deoarece am fost lovit destul de serios“, a declarat edilul.

Pentru cele întâmplate au fost depuse plângeri, atât la Biroul Electoral Județean Dolj, precum și la poliție, au mai trnsmis reprezentanții PSD Dolj.

Articolul precedentUn primar din Dolj, acuzat că a cerut adeverințe medicale ca să ducă urna mobilă la oameni ce figurează ca fiind morți, debili mintal sau se pot deplasa
Articolul următorLia Olguța Vasilescu, la ieșire din secția de votare: „Refuz să particip la o mascaradă”