Mai multe companii și firme din județul Dolj s-au alăturat protestului de vineri, de la ora 15.00, oprind activitatea pentru 15 minute, dorind astfel să exprime nemulțumirea față de lipsa autostrăzilor din țară, marea dezamăgire a oltenilor fiind drumul expres ce leagă Craiova de Pitești.

Angajații Arhi Design, PlusHotel Craiova și FORD Plusauto au ieșit în fața firmelor, la ora 15.00, readucând în atenție importanța pentru mediul de afaceri a drumului Craiova-Pitești.

„La ora 15.00, Arhi Design, PlusHotel Craiova și FORD Plusauto au întrerupt lucrul pentru 15 minute. Cu toții am protestat față de indolența autorităților față de o investiție atât de necesară, respectiv o autostradă de nici 100 de kilometri care să lege Craiova de Pitești, stabilind astfel conexiunea între orașul nostru și restul rețelei de autostrăzi din România”, a scris pe pagina de Facebook, Horațiu Buzatu, reprezentantul companiei Plusauto.

Și angajații Ford au protestat, vineri și de asemenea, craiovenii care au dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire al starea infrastructurii din țară, au luat o pauză timp de 15 minute, fie că au fost prinși în trafic, fie în anumite zone ale Craiovei.

Articolul precedentRăzvan Cuc, ironizat de Cioloş şi Barna: „A învățat să mânuiască mai bine mistria”
Articolul următorAccident într-o comună din Dolj. Un tânăr de 24 de ani a murit