Medicul urolog Liviu Riza, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, este acuzat că, vineri, ar fi agresat-o fizic şi verbal pe Mihaela Cheie, directorul medical al unităţii medicale.

Riza ar fi fost deranjat de faptul că directorul medical nu i-a permis să efectueze o operaţie, atunci când a vrut el.

Miahaela Cheie a mers la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru a-şi scoate documente în vederea formulării unei plângeri împotriva lui Riza.

„Sunt la medicina legala. M-a bruscat, m-a lovit, am echimoze la mana. Voi face plangere”, a declarat directorul medical al SJU Craiova.

Şi managerul Spitalului, Eugen Georgescu, a declarat că va face o plângere impotriva lui Riza: „A trecut pe langa mine, pe hol, si m-a amenintat. Asa nu se mai poate”.

Doctorul Liviu Riza fusese dat afara din spital, însa s-a intors pe post in urma unei decizii a instanţei. Odată revenit a continuat scandalurile in spital.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un nou conflict izbucnit întremedici, la Spitalul Craiova. Oamenii legii au aplanat scandalul, aşteptând ca cei implicaţi să depună plângeri.

Articolul precedentȘcolile profesionale din Dolj, în competiție pentru titluri de excelență
Articolul următorDacian Cioloș, la Craiova, legat de grupurile politice din Parlamentul European: „N-o să ne regăsiți într-un grup politic din care fac parte PNL, PSD sau ALDE”