Medicul urolog Liviu Riza, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, este acuzat că, vineri, ar fi agresat-o fizic şi verbal pe Mihaela Cheie, directorul medical al unităţii medicale.

Riza ar fi fost deranjat de faptul că directorul medical nu i-a permis să efectueze o operaţie, atunci când a vrut el.

Miahaela Cheie a mers la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru a-şi scoate documente în vederea formulării unei plângeri împotriva lui Riza.

„Sunt la medicina legala. M-a bruscat, m-a lovit, am echimoze la mana. Voi face plangere”, a declarat directorul medical al SJU Craiova.

Şi managerul Spitalului, Eugen Georgescu, a declarat că va face o plângere impotriva lui Riza: „A trecut pe langa mine, pe hol, si m-a amenintat. Asa nu se mai poate”.

Doctorul Liviu Riza fusese dat afara din spital, însa s-a intors pe post in urma unei decizii a instanţei. Odată revenit a continuat scandalurile in spital.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un nou conflict izbucnit întremedici, la Spitalul Craiova. Oamenii legii au aplanat scandalul, aşteptând ca cei implicaţi să depună plângeri.