Liftiera Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, acuzată că a cerut din cadourile pe care mai mulţi voluntari le duceau copiilor bolnavi de cancer a demisionat, joi, potrivit unui comunicat remis de unitate medicală.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Cristina Geormăneanu, a declarat că voluntarul care a făcut acuzaţiile nu a depus plângere oficială împotriva liftierei, care a demisionat când a fost audiat în Comisia de disciplină.

„Vă aducem la cunoștință că liftieră acuzată în mediul online că ar fi pretins un cadou de la un grup de voluntari veniți la spital să aducă daruri pentru copiii bolnavi, și-a prezentat în cursul zilei de astăzi, 13 decembrie, demisia. Deși domnul care a făcut acuzațiile pe o rețea de socializare nu a venit să depună o plângere oficială, ancheta internă în acest caz a continuat. Doamna și-a prezentat demisia când a fost audiată în Comisia de disciplină”, a declarat reprezentantul spitalului.

Medicul Cristina Geormăneanu a făcut un apel către cei care sesizează probleme în spital să o facă oficial, „nu doar sa scrie pe Facebook poveşti”.

„Facem un apel către toți cei care sesizează anumite aspecte negative în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Craiova, de orice natură, să aibă curajul să vină să ne sesizeze oficial, nu doar să scrie pe Facebook povești… unele adevărate, altele nu. Cu toții ne dorim un sistem sanitar mai bun și considerăm că putem reuși doar împreună. Putem garanta că nu vom tolera nici un fel de abatere din partea salariaților, dar nici nu vom mai tolera anumite acuzații nefondate venite din mediul online”, a conchis ea.

Articolul precedentGala Fotbalului Doljean „Ilie Balaci” va fi organizată la Craiova. Lorena Balaci: „O parte din inimă îmi râde, o parte îmi plânge”
Articolul următorTânăr în vârstă de 22 de ani, din Craiova, reținut după ce a fost prins că a furat un casetofon dintr-o mașină. Acesta este suspectat că a mai distrus și un alt autoturism