Un tramvai al Regiei Autonome de Transport Craiova a deraiat, sâmbătă dimineață, povestea defecțiunilor acestor mijloace de transport repetându-se în Bănie.  

Ca de fiecare dată, după ce a sărit de pe șine, a fost nevoie să intervină o basculantă pentru a fi tractat și dus la garaj în vederea efectuării reparațiilor. Din fericire, nu au existat victime.

Momentul a fost surprins de către deputatul PNL, Nicolae Giugea, care a și postat fotografiile pe pagina sa de Facebook, însoțite de un mesaj.

„În această dimineață, încă un tramvai cu roți pătrate a sărit de pe șine, de data asta pe Calea Severinului. După cum se vede, modernizarea RAT Craiova demarată de pe vremea Olguței Vasilescu își arată roadele – s-a apelat la clasica soluție a tractării tramvaiului cu o basculantă. Știți câte bancuri există cu tramvaiele din Craiova care sar de pe șine? Niciunul. Toate sunt adevărate”, a scris Giugea.

Sursa Foto: Facebook Nicolae Giugea.

Articolul precedentClaudiu Manda și Olguța Vasilescu fac petrecere de nuntă cu peste 500 de politicieni. Locația este situată în comuna unde nașul cuplului este primar
Articolul următorClaudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu petrec cu 517 persoane, la Ișalnița. Meniul este unul tradițional oltenesc