Prima ediție a Galei Fotbalului Doljean „Ilie Balaci”  va fi organizată la Craiova, în data de 19 decembrie, un proiect de hotărâre în acest sens urmând să ajungă pe masa consilierilor municipali la ședința din această lună.

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, pentru a se organiza un asemenea eveniment, trebuie să se aprobe încheierea unui parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Dolj și alocarea de la bugetul local al Municipiului Craiova a sumei de 20.800 de lei.

„Conform informațiilor primite de la AJF Dolj, propunerile de premiere sunt următoarele: premiere Fotbalistul Junior al anului; premiere Antrenorul anului; premiere 10 jucători juniori de fotbal. Numele premianților vor fi aflate în cadrul Galei, care va fi organizată în data de 19 decembrie, în cadrul unui spectacol eveniment, la care accesul craiovenilor va fi gratuit, în limita locurilor disponibile. Toate persoanele propuse spre premiere de Consiliul Local este obligatoriu să fie legitimate la cluburi de fotbal de juniori. Primăria Municipiului Craiova propune astfel alocarea sumei de 20.800 lei de la bugetul local pentru organizarea Galei Fotbalului Doljean „Ilie Balaci”- Ediția I, către Asociația Județeană de Fotbal Dolj, în vederea acordării de premii și a organizării Galei, cuprinzând cheltuieli contravaloare premii, organizarea evenimentului, plachete, protocol, onorarii prezentator, onorarii juriu, cheltuieli ce vor fi decontate pe bază de documente justificative”, se arată în raport.

Organizarea unui astfel de eveniment a fost anunţată încă de luna trecută, de primarul Mihail Genoiu, cetățenii urbei și iubitorii sportului venind cu această idee.

Ilie Balaci s-a stins din viaţă, duminică, 21 octombrie 2018, la vârsta de 62 ani, în urma unui infarct miocardic.

Articolul precedentDeținutul care a evadat din Penitenciarul Pelendava, de negăsit
Articolul următorTinerii care au jefuit o sală de jocuri din Craiova, în urmă cu mai bine de o lună, reţinuţi de poliţişti