Un autoturism ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie a fost depistat, miercuri, la Punctului de Trecere al Frontierei Calafat din județul Dolj, la volanul mașinii aflându-se un cetățean român în vârstă de 29 de ani.

Șoferul le-a spus oamenilor legii că a cumpărat mașina de la un alt român și că nu știa că acesta din urmă se afla în atenția autorităților din Marea Britanie. Mașina figura în baza de date ca bun căutat în vederea confiscării.

„Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean român şi nu cunoştea faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră Calafat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, autoturism Audi Q3, fabricat în anul 2012, în valoare de 60.000 lei a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentVIDEO/FOTO. Părinții din Dolj au renunțat la cornul și iaurtul oferite copiilor. „Iaurtul este apă chioară”
Articolul următorFOTO. Secția de Neonatologie a Spitalului Filantropia din Craiova, complet modificată. „Abia acum a ajuns la un nivel medical de care aveam nevoie”