Emil Săndoi, fostul jucător și antrenor al Universității Craiova, a deschis o școală de fotbal în Craiova, programele de pregătire adresându-se copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani.

Micuții vor beneficia de un program complet, respectiv antrenamente tehnice, tactice, fizice şi analiza jocului. De asemenea, antrenorii academiei își propun să le dezvolte celor mici și spiritul de echipă, de fair-play și mișcarea, ca un stil de viață sănătos.

„Ne-au adus împreună pasiunea pentru sport și pentru munca bine făcută, dorința de a face mai mult decât o școală de fotbal, un program de dezvoltare pentru cei mici. La peste 45 de ani de la prima intrare pe teren, pot spune că emoția de a simți gazonul sub ghete nu se uită niciodată, dacă ai avut alături antrenorii care să îți fie și mentori. Pot spune, fără ezitare, că succesele alături de echipele de juniori sau de tineret au un farmec aparte, în care dezvoltarea personală și performanța sportivă se împletesc. Mi-am construit cariera în jurul pasiunii pentru fotbal. Dincolo de pasiune, poate chiar mai important pentru definirea mea ca profesionist a fost respectul, pe care doresc să-l insuflu acum și celor mici”, a declarat Emil Săndoi, coordonator şi membru fondator Academia Fotbal Club ATLAS

În ceea ce privește baza materială a școlii, aceasta are un teren adecvat, acreditat FIFA, vestiare, dușuri și echpamente pentru antrenamentul micuților.

„Ne bucurăm să aducem în proiectul Academiei Fotbal Club ATLAS personalitatea lui Emil Săndoi, alături de care să formăm tineri sportivi pasionați de fenomenul fotbalistic. Punem la dispoziția copiilor o bază sportivă cu facilități complete: teren cu gazon acreditat FIFA, dușuri, vestiare, echipamente de antrenament și nu numai. Ne dorim ca cei mici să joace fotbal aici, cu aceeași plăcere cu care o făceau legendele Craiovei Maxima”, a menționat Cristian Ciocan Stănescu, președinte Academia Fotbal Club ATLAS.

La evenimentul de lansare au fost prezenți copii, legende ale fotbalului românesc, precum Sorin Cârțu, Pavel Badea sau Silviu Lung, dar şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

Ceremonia de inaugurare a fost  urmată de un scurt moment fotbalistic, susținut de glorii ale fotbalului craiovean.

Articolul precedentTeodorovici anunţ despre AMNISTIA FISCALĂ, la Craiova: Cei care au plătit își vor primi banii înapoi
Articolul următorCod galben de inundații pe râul Jiu, în Dolj