Un bărbat s-a aruncat de pe clădirea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, joi, pompieri, poliţişti şi jandarmi aflându-se la faţa locului, la momentul transmiterii acestei ştiri.

În cădere, bărbatul a rămas pe intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Craiova. Pompierii doljeni au intervenit cu o autospecială cu scară pentru intervenţii la înălţime, pentru a-l coborî pe bărbat.

Acesta a fost dus în spital, iar medicii intervin pentru a vedea dacă îl mai pot salva. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că este vorba despre un bărbat din judeţul Vâlcea, pacient al spitalului.

„Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Zătreni, judetul Vâlcea, internat la Spitalul Clinic Județean Craiova, s a aruncat în gol, de la circa 2,5 – 3 metri. A sărit de la fereastra pe acoperișul policlinicii. A fost coborât și i se acorda îngrijiri medicale, fiind stabil“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentVIDEO. La doar 5 ani, un băiețel din Craiova a fost filmat de tatăl său în timp ce conduce mașina. Polițiștii fac cercetări
Articolul următorOlguţa despre PNL: Măcar ne avertizaţi că veţi tăia salarii când veţi veni la guvernare