Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Dăbuleni, este cercetat penal după ce, în urma unei percheziții efectuate la domiciliul său, miercuri, oamenii legii au găsit peste 24.000 de petarde.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat că bărbatul era bănuit că deține astfel de produse și de aceea polițiștii i-au percheziționat casa.

„Ieri, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr de 28 de ani, din Dăbuleni, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni la regimul materiilor explozive. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit la locuinţa celui în cauză 23.000 de petarde din categoria P1, 1.880 din categoria PS3 și 9 baterii artificii din categoria F2.

Toate bunurile au fost ridicate de poliţişti, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentO a doua groapă de gunoi în județ, soluție pentru marea problemă a deșeurilor din Dolj. Până se aprobă cererea, gunoaiele vor fi duse în Olt
Articolul următorMiniștrii Transporturilor din țările Uniunii Europene și directori de mari corporații din industria auto, așteptați la Craiova