Autoritățile din județul Dolj și cele din Craiova sunt în febra pregătirilor pentru  „Forumul Industriei Auto 2019”, ce va avea loc în Bănie în perioada 17-18 martie, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa catalogându-l drept „cel mai mare eveniment care s-a petrecut vreodată la Craiova”.

Cu acest prilej, vor ajunge la Craiova miniștrii „Transporturilor” din țările Uniunii Europene, directori de mari corporații din domeniul auto, în program fiind inclusă și o vizită la fabrica de mașini Ford.

„Este vorba poate despre cel mai mare eveniment care s-a petrecut vreodată la Craiova , un eveniment la care să participe toți miniștrii Transporturilor din țările Uniunii Europene. Sunt 27 de state. Așteptăm directori de mari corporații din industria auto, bineînțeles împreună cu cei care dirijează în acest moment Economia în România și în mod special în cele două fabrici de la Pitești și de la Craiova. Evenimentul va avea mai multe etape printre care și o vizită la Fabrica Ford, prilej cu care să stăm de vorbă și să mai transmitem câteva dintre problemele pe care le avem în județul Dolj. În acest fel și Primăria Craiova și Consiliul Județean Dolj se implică în organizarea acestui eveniment. Știm cu toții că  impresia pe care o vom face contează”, a spus Prioteasa.

Consiliul Județean Dolj va aloca bani în vederea organizării acestui eveniment, suma de 16.000 de lei, consilierii județeni votând acest lucru într-o ședință de îndată care a avut loc joi dimineață.

La rândul lor, reprezentanții Primăriei Craiova au alocat un buget pentru această manifestare suma de până la 35.000 de lei.

Reamintim faptul că reuniunea, care va fi prezidată de prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, se înscrie în seria evenimentelor organizate de Ministerul Economiei pe durata exercitării Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Articolul precedentZeci de mii de petarde găsite în casa unui doljean, în urma unei percheziții. Tânărul are dosar penal
Articolul următorJurnalistul Rareş Bogdan deschide lista PNL pentru europarlamentare. Doljeanul Marinescu a prins locul 10