Gala Sportului Şcolar Doljean va reuni la Craiova și anul acesta cei mai buni sportivi şi antrenori ai judeţului Dolj, evenimentul urmând a avea loc la finalul lunii decembrie și va fi organizat pe patru categorii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Dolj, cea de-a XXIII-a ediţie a Galei se dorește a fi un spectacol  dedicat celor care au reuşit să facă din sportul şcolar craiovean un ambasador de seamă pe plan internaţional.

„Continuăm tradiția organizării Galei Sportului Școlar Doljean și în acest an. Am ajuns la cea de-a 23 a ediție a evenimentului pe care îl vom desfășura spre finalul lunii decembrie. Vom premia cei mai buni elevi și pe profesorii acestora pentru meritele deosebite obținute în sport”, a spus Monica Sună, inspector școlar general al ISJ dolj.

În cadrul galei, peste 40 de elevi-sportivi şi 20 de profesori-antrenori vor fi recompensaţi pentru munca depusă pe parcursului anului 2018. Gala va fi organizată pe patru categorii, respectiv Campionat European, Campionat Mondial, Campionat Balcanic şi alte competiţii internaţionale.

Foto arhiva.

Articolul precedentDeţinutul evadat din Penitenciarul Craiova, în urmă cu o săptămână, găsit de poliţişti într-o casă nelocuită din Calopăr – VIDEO
Articolul următorDecorațiuni de Crăciun și expoziție de artă fotografică, în scop caritabil