Studenții din cadrul Departamentului de Geografie al Facultății de Științe- Universitatea din Craiova organizează, în perioada 11-14 decembrie un eveniment caritabil ce are drept scop strângerea de fonduri și produse care vor fi donate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Potrivit organizatorilor, evenimentul include trei acțiuni, respectiv expoziția de artă fotografică cu titlul „Hoinar prin țara mea”, organizată în holul central al Universității din Craiova, atelier handmade și expoziție cu vânzare a decorațiunilor de Crăciun, realizate de studenții Departamentului de Geografie și campania ShoeBox-cutiile pot conține jucării (nedeteriorate), cărți, rechizite școlare și dulciuri sigilate.

În ceea ce privește campania ShoeBox, cutiile de cadouri se vor strânge în perioada expoziției.Vernisajul va avea loc pe data de 11 decembrie, la ora 12.00, expoziția fiind deschisă zilnic în intervalul ora 10.00 -14.00.

Articolul precedentZeci de elevi sportivi și profesorii lor, recompensați la Gala Sportului Şcolar Doljean
Articolul următorDistribuirea tichetelor sociale pentru Crăciun, aproape de final. 2.700 de craioveni beneficiază de aceste bonuri