Viceprimarul comunei Poiana Mare, Cristian Ologu, reţinut de poliţişti, în luna martie, după o serie de percheziţii desfăşurate în zona municipiului Calafat, într-un dosar privind infracţiuni cu produse din tutun, face campanie electorală Partidului Social-Democrat alături de parlamentari din Dolj.

Deputatul USR Claudiu Prîsnel a publicat, pe contul său de Facebook, o fotografie în care Ologu se află alături de deputatul PSD Alina Tănăsescu, într-o piaţă din Dolj.

„Din arestul poliției, reținut pentru contrabanda cu țigări, viceprimarul din Poiana Mare, Cristian Ologu, a venit direct in campanie electorală pentru PSD, alături de deputata Alina Tănăsescu. In PSD penalii nu se pierd, se reciclează“, notează reprezentantul USR.

Viceprimarul din Poiana Mare, în vârstă de 28 de ani, a fost reţinut de poliţişti alături de un alt bărbat de 54 de ani, tot din Poiana Mare, şi doi tineri de 21 şi 25 de ani, din Ghidici. La percheziţiile desfăşurate la domiciliile acestora, poliţiştii au descoperit instalaţii artizanale-clandestine pentru fabricat tutun, sute de kilograme de tutun, materiale folosite pentru ambalarea țigărilor și sume mari de bani.

 

Articolul precedentAngajaţi la stat reclamă că li s-a confiscat contul de Facebook pentru a li se pune la profil fotografia lui Claudiu Manda cu cu mesajul „Votez PSD“
Articolul următorŞefii de la Drumuri şi Poduri Craiova, averi nejustificate. Legătura cu Claudiu Manda