Directorii regionali din Dolj ai drumurilor naționale sunt niște mici nababi cu bani la saltea, scriu jurnaliştii de la Newsweek România.

Bolizi și vacanțe de lux, împrumuturi de sute de mii de lei, proprietăți și afaceri cu terenuri. Așa arată viața de bugetari a celor doi șefi de la Direcția Regională de Drumuri Craiova, Alin Golumbeanu și Florin Marius Dobre, care se ocupă de soarta drumurilor din Oltenia. Cei doi bugetari de lux sunt legaţi ombilical de senatorul Claudiu Manda, soţul fostului ministru Lia Olguţa Vasilescu.

Conform declaraţiei de avere din 2008, scriu jurnaliştii Newsweek România, familia Golumbeanu avea în proprietate jumătate dintr-un teren agricol de 4.300 mp şi un teren intravilan de 500 mp. Plus două apartamente: unul în Filiaşi, celălalt în Craiova. La capitlul „bunuri mobile”, se lăuda cu o Dacia 1300 fabricată în 1979 şi un Volkswagen din 1999. Pe atunci, era şi dator la bănci: se împrumutase 29.000 lei şi 28.000 euro.

Zece ani mai tâziu, averea lui Golumbeanu a crescut ca Făt Frumos: are o vilă de 200 mp în Filiaşi şi patru maşini (două BMW – un seria 1 şi X1, un VW şi un Suzuki Jimmy). La bănci, apare cu două credite de 15.000 euro, în total.

Newsweek România mai scrie că celălalt şef de la Drumuri, Florin Marius Dobre, zis „Floricel”, a combinat munca la stat cu afacerile şi partidele politice.

articolul complet poate fi citit AICI.

Articolul precedentViceprimarul din Dolj reţinut pentru trafic de ţigări, în campanie cu parlamentari PSD
Articolul următorA fost prelungit Codul Galben de inundații pe râul Jiu. Și Dunărea poate crea probleme