Mai mulţi angajaţi de la companii de stat din Dolj ar fi fost forţaţi să-şi schimpe poza de la profilul de Facebook cu cea a senatorului PSD Claudiu Manda, alături de mesajul „Votez PSD“.

Iulia Mihaela Păuna a relatat, pe Facebook, că mamei sale, angajată la Compania de Apă Oltenia, i s-a cerut contul şi parola de Facebook pentru a i se face această setare. Ulterior, şi alţi angajaţi la stat au semnalat că li s-a întâmplat acelaşi lucru.

„In Romania anului 2019 că nu merge treaba cu curățenie sufletească,asta e știuta. Că se aduc oamenii forțat la mitinguri PSD,amenințați cu concedierea ,sau premiați cu 1 litru de ulei – am mai scris despre asta in momentul in care mama mea,angajat al Companiei de Apa Oltenia a fost tarata la miting – și asta e stiuta. DAR azi PSD a înfăptuit furt de identitate și furt de opinie ! Aceeasi mama a mea,angajata ale aceleiași companii,azi a fost adusă la sediul PSD din Craiova de către șefii săi , împreună cu alți colegi,fara să i se spună de ce,și acolo i s-au cerut contul și parola de Facebook pentru a i se atașa la poza de profil o pictogramă cu Claudiu Manda și cu mesajul „Votez PSD”. Neștiind multe despre tehnologie, nu și-a amintit parola de Facebook și șefii săi i-au schimbat-o ,i-au făcut alta ,de pe propriul ei smartphone! Asta au făcut cu toți oamenii de la Compania de Apa Oltenia! Apoi am început toți din familie să primim de la ea,pe Facebook,cereri de apreciere a paginii lui Claudiu Manda , fără că ea să pună mana pe telefonul ei! Ulterior și-a schimbat poza de profil și parola de FB ,asta după ce i-am explicat eu telefonic cum se face și ce greșeala a făcut. Sunt siderată.“, scrie femeia.

Ea a adăugat că nu ştie cui să se plângă pentru mamei sale i-au fost încălcate drepturile.

„Spuneti-mi voi ,va rog , cui să mă adresez. Legea 190/2018 privind datele cu caracter personal a fost încălcată in mod abuziv azi de către susținătorii lui Manda și au înfăptuit furt de identitate și furt de opinie,mă repet. Mama mea aproape plângea. Nu mai am cuvinte.ajutati-ma voi cu un share sau un sfat. Multumesc“, a conchis aceasta.

Ulterior, femeia a postat un alt mesaj cu o captură a unei conversaţii de pe Facebook Messenger în care şi o altă persoană, angajată a Poştei Române, îi mărturisea că a păţit la fel.

Preşedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, este candidat pe lista partidului pentru Parlamentul European, ocupând locul trei.

Articolul precedentAutocamion în flăcări, pe un drum naţional din Dolj – FOTO
Articolul următorViceprimarul din Dolj reţinut pentru trafic de ţigări, în campanie cu parlamentari PSD