Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Celaru va da startul activității, începând din data de 26 februarie, peste 4.500 de persoane din comună având acum posbilitatea să își facă acte de identitate în localitate.  

Sediul serviciului este situat vizavi de Primăria Celaru, informează reprezentanții Direcției Publice Comunitare a Evidenței Persoanelor Dolj, programul de funcționare va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 08.30 – 16.30, cu excepția zilei de miercuri, când programul este prelungit până la ora 18.30.

„După aproximativ doi ani de la adoptarea în consiliul local a hotărârii de înființare, autoritățile din Celaru trăiesc satisfacția reușitei de a avea în comuna lor un serviciu de evidență a persoanelor care să rezolve nevoile celor peste 4.500 de locuitori, de a putea obține actele de identitate, dar și alte documente chiar în localitatea de domiciliu, fără să se mai deplaseze în comuna Leu sau în municipiul Craiova”, se arată într-un comunicat de presă al Direcției Publice Comunitare a Evidenței Persoanelor Dolj.

Contravaloarea actului de identitate (7 lei – cartea de identitate sau 1 leu – cartea de identitate provizorie) va fi achitată la casieria Primăriei Celaru.

Serviciul din această comună devine al 51-lea serviciu care funcționează în Dolj, ceea ce situează județul pe prima poziție la descentralizarea serviciilor de evidență a persoanelor, al doilea clasat fiind județul Prahova, cu 33 servicii, în condițiile în care, la nivel național, media de servicii funcționale pe județ este de 13.

 

Articolul precedentCinci craioveni reținuți după ce au tâlhărit un bărbat din Balș. Acesta venise în Craiova să facă un schimb de mașini
Articolul următorTrei persoane la spital în urma unui accident produs în județul Dolj