Trei persoane au ajuns la spital, vineri, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier produs în apropierea localității doljene Izvoru Rece. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, semiremorca unei autoutilitare a intrat în alte două mașini, ajungându-se în această situație după ce șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a derapat într-o curbă.

„Un bărbat de 33 de ani, din Tirnova, județul Timiș, care conducea o autoutilitară pe DN 65F, către DN 6, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a derapat. Astfel, semiremorca a pătruns pe contrasens și a lovit două autoturisme, unul condus de un tânăr de 29 de ani, din Mehedinți și celălalt condus de o femeie de 42 de ani, din Dolj”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Toate cele trei persoane rănite erau în mașina condusă de tânărul de 29 de ani.  Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștiente.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, a mai spus Grădinaru.

Articolul precedentUn nou Serviciu de Evidență a Persoanelor, în comuna doljeană Celaru
Articolul următorȘofer din Craiova, în stare gravă la spital. Acesta nu s-a asigurat la ieșirea dintr-un PECO provocând un accident