Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea doljeană Bistreț, dat în urmărire internațională după ce a fost condamnat la închisoare pentru șantaj, a fost prins în Germania, fiind adus în țară, în noaptea de marți spre miercuri, și dus în penitenciar.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că bărbatul a fost condamnat la peste trei ani de închisoare, pentru faptele sale.

„În noaptea de 19/20 martie,  poliţişti din cadrul IPJ Dolj – Serviciul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienescă Internaţională și a autorităţilor germane, au extrădat, din Munchen–Germania, un bărbat de 40 de ani, din Bistreţ. Acesta era urmărit la nivel internaţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanţa de judecată, fiind condamnat la 3 ani, 4 luni şi 20 zile închisoare pentru comiterea infracţiunii de şantaj”, a declarat Grădinaru.

Bărbatul a fost predat unei escorte din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, ulterior fiind încarcerat, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentŞofer fugar împuşcat de poliţiştii din Craiova
Articolul următorCentru cu activități multiple și moderne pentru copiii și tinerii din Craiova