Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Băileşti, şi fiul acestuia sunt cercetaţi penal după ce, duminică seara, au provocat un scandal la spitalul din localitate.

Totul a pornit după ce bărbatul în vârstă de 53 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism, a fost oprit de poliţişti la un control, pe o stradă din Băileşti, rezultatul aparatului alcooltest indicând o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La spital s-a prezentat şi fiul său, care a început să aibă un comportament agresiv, proferând injurii şi lovind cu picioarele bunurile pe care le întâlnea în cale.

„Poliţiştii au intervenit şi au restabilit ordinea, cele două persoane fiind conduse la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi tulburarea ordinii şi liniştii publice“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentCondițiile precare de la Pediatria Spitalului de Urgență Craiova criticate de pacienți pe Facebook: „Femeile sunt mușcate de fel și fel de gângănii, un miros insuportabil în saloane”
Articolul următorPeste 8.400 de doljeni și-au găsit un loc de muncă, în primele trei trimestre din acest an